Ons repertoire

Ons repertoire is veelzijdig, gevarieerd en ‘voor elck wat wils’.

Belangrijk voor ons is dat wij liedjes zingen samen met onze muzikanten die ons begeleiden. Wij willen een 100% live optreden verzorgen.

Grotendeels is ons repertoire afgestemd op de mensen voor wie wij doorgaans de meeste optredens verzorgen; bewoners van zorg- en verpleeginstellingen.

Onze Top-10 (oktober 2022)

Wij treden ook voor andere doelgroepen op en tijdens culturele activiteiten. Ook hiervoor is ons repertoire uitermate geschikt.

Gedurende het jaar wisselt het repertoire regelmatig, zodat zelfs twee optredens voor eenzelfde zorggroep nooit hetzelfde hoeft te zijn.

Een van de bijkomende doelstellingen is behalve een prettig dagdeel te verzorgen, de aanwezigen actief te laten meegenieten.

Dit door zang en muziek begeleid met toepasselijke beelden en filmpjes op een groot scherm waarbij ook voor populaire liedjes de teksten getoond worden, zodat iedereen ze weer mee kan zingen.
Dit alles door een goed verzorgde presentatie van ons beamerteam.

Vanuit de herkenning van vroeger wordt het hiermee een leuk samenspel tussen toehoorders, koor en onze muzikale (bege)leiding.

Naast nummers uit de “oude doos” die nog altijd zeer in trek zijn zoals de ‘Postkoets’ en ‘Droomland’, worden er ook meer actuele nummers opgevoerd. Nummers van individuele solisten, bijvoorbeeld Claudia de Breij, maar ook uit musicals zoals Annie en Mamma Mia.

Kerstrepertoire
Gedurende het jaar kan het repertoire aan de actualiteit worden aangepast; zo ook in de Kersttijd. Uiteraard staan dan de kerst-evergreens op het programma naast populaire internationale Kerstnummers van bijvoorbeeld Celine Dion.

Behalve de onderhoudende kerstconcerten met bijpassende beamer presentatie wordt Zangkoor Solis Mio ook gevraagd ter ondersteuning van (thematische) kerstvieringen.